Written by:  

Itility

Practice what you preach

Een stap extra

Fleur Kappen, gestart als stagiair, doorgestart op de back-office, heeft een nieuwe rol vormgegeven die we Project Delivery Officer (PDO) noemen. Ze is nu als practice lead verantwoordelijk voor ongeveer 100 IT-consultants, en lid van het MT. Haar reis: “Bij Itility dagen wij je uit om steeds een stap verder te gaan. Persoonlijke ontwikkeling staat extreem hoog in het vaandel. Steeds nadenken over je toekomst en je dromen om je professionele reis zo te sturen dat je dagelijks gepassioneerd blijft in wat je doet, én energie uit je werk blijft halen. Heel gaaf.”

‘Deliver as promised’

Xander Janssen, gestart als projectmanager en scrum master, vervolgens binnen Itility security en IT opgepakt, en training en de Itility Academy vormgegeven. Hij is nu als practice lead verantwoordelijk voor de Systems & Data practice. Zijn PILSI: “Ik voel het ‘Leveren’ en ‘Samen’ echt terugkomen in hoe we altijd als teams opereren bij de klant om daadwerkelijk iets te fixen en waarde te leveren. Geen gepraat, maar simpel maken, en regelen dat het gebeurt.”

Slimmer maken

Jurgen van der Meer, de derde practice lead op de foto, vindt binnen Itility vooral ‘Inhoud’ en ‘Innovatie’ terug in zijn IT-factory practice: iedere dag weer de reguliere IT-werkzaamheden slimmer maken door te automatiseren, data slim in te zetten en de principes van SRE (Site Reliability Engineering) na te jagen. “Je moet altijd vanuit de inhoudelijke kant redeneren, dus eerst echt begrijpen hoe en waarom iets in elkaar zit, dan nadenken hoe het beter kan.”

Zit PILSI ook in jouw DNA? Kijk op careers.itility.nl naar onze vacatures en sluit je aan bij de Itility familie!

Dit artikel is ook verschenen in de Computable Career Guide 2021

Het DNA van digital consultancy bedrijf Itility bestaat uit PILSI: Passie, Inhoud, Leveren, Samen en Innovatie. Dit zijn de kernwaarden van iedere Itiliaan. In het dagelijkse werk, maar ook in de persoonlijke groei. Op de foto drie van onze Itilianen die zich vanuit de PILSI-kernwaarden ontwikkeld hebben binnen Itility.

thumbnail_CG2021-Itility-4303 (1)


backBack to overview

Want to stay updated?