Written by:  

Itility

Always going one step beyond

Het geheim van Itility is altijd die extra stap. Professionals Fleur Kappen, Reiner Bronsgeest en Jonathan Kaijser spreken uit ervaring. Ze voelen zich thuis bij dit ambitieuze Digital IT-consultancy bedrijf, waar ze gericht zijn op persoonlijke groei én klanten helpen groeien.

Reiner Bronsgeest - We kiezen altijd de beste oplossing voor de klant

“Itility loopt voorop in de markt. Samen met de klant werken we aan innovaties die daadwerkelijk geïmplementeerd worden. Het past bij onze cultuur om voor zowel global enterprises te werken als kleine innovatieve start-ups. Wij investeren in, en experimenteren met nieuwe technologieën (van AI tot IoT). Bovendien zijn we leverancier-onafhankelijk zodat we de beste oplossing voor onze klant kunnen kiezen”, zegt Reiner Bronsgeest, Managing Director. Reiner is na de universiteit bij Itility gaan werken en is in tien jaar tijd doorgegroeid. “Ik ben begonnen als analist, intussen stuur ik het team van managing consultants aan. Persoonlijke ontwikkeling is een speerpunt van de Itility-cultuur.”

Jonathan Kaijser - Alleen écht goede oplossingen vanuit ons DevOps-team

Ook Jonathan Kaijser kwam na de universiteit bij Itility werken en groeide van project officer tot DevOps-manager bij Itility. Hij voegt hieraan toe: “Onze DevOps-teams weten dat ze een écht goede oplossing moeten neerzetten, want naast implementatie verzorgen we ook het beheer. Dit gaat op afstand met code: hands-off IT.” Itility zit graag dicht tegen het core businessproces van de klant, “omdat we zo de meeste (meer)waarde kunnen bieden. Bijvoorbeeld het productieproces voor klanten verbeteren of juist heel scherp op kostenreductie acteren.”

Fleur Kappen - Work hard, play hard

En Fleur Kappen, Operations Director, voltooide eerst haar scriptie bij Itility toen ze acht jaar geleden in dienst trad. Intussen heeft ze diverse rollen vervuld aan de klantkant en aan de interne kant. Zij geeft aan dat de lat hoog ligt. “Work hard, play hard is ons motto. We werken hard voor onze klanten om ze verder te kunnen brengen middels de laatste innovaties op het gebied van data, IT-infra, en software. We werken o.a. met ASML, KPN en TNO. Met de Itility Academy zorgen we voor de benodigde snelle leercurve van onze consultants. Play hard is natuurlijk ook belangrijk; ons hoogtepunt is de jaarlijkse Itility Summit, een heel weekend in het teken van training en teambuilding. En wist je dat we ons eigen bier laten brouwen?”Kortom: ben je thuis in data, IT-infra of software, en zet je altijd die extra stap? Kies dan Itility!

 

 

Dit artikel is ook verschenen in de Computable Career Guide 2019


backBack to overview

Want to stay updated?